Aktuális rendezvényünk: Karizma reggelire
 

Helyszín:
Haris Park

Cím:
1022 Budapest, Marczibányi tér 6-7.

Időpont:
2020. március 17. /kedd/
9:00-11:00

Egyik értékesítő olyan, mint a másik!? Mi ezt másként látjuk!

Szerintünk vannak az átlag értékesítők és vannak a karizmatikus értékesítők. Utóbbiak azok, akik a csatákat az ügyfeleknél nemcsak a fejekben, hanem a szívekben is megnyerik.

8 évvel ezelőtt fejlesztettük ki a Vonzalom ALapú ÉRtékesítés (VALÉR )programunkat, ahol a karizmatikus értékesítői működést górcső alá vettük, és fejleszthető elemekké bontottuk. Mert hiszünk abban, hogy mindenki lehet karizmatikusabb. A karimatikusságnak pedig értékesítési számokban is mérhető eredménye van. 

Ezt a korábbi offline tantermi programot digitalizáltuk, és újragondoltuk: az új VALÉR blended programunk keretén belül egy interaktív digitális sorozat segítségével fejlesztjük az értékesítői karizmát és adjuk át a tudást online, míg az offline alkalmak során az online térben megszerzett ismereteket átültetjük a gyakorlatba.

Az új blended programunkat az elmúlt 1 évben már 14 cégnél, 647 résztvevő csinálta végig. Tanulunk blendedül. Van ami egyből sikerült, de volt olyan, amit többször is újra kellett hangolni ahhoz, hogy elérjük a közös célt. A tanulásunk leginkább a résztvevői kommunikáció, vezetők bevonása, az elkötelezettség kialakítása és fenntartása körül mozgott.

Mivel a végeredményünk nagyon pozitív, ahogy ezt a Kagyló díj is megerősítette bennünk, örömmel osztjuk meg, amit ebből elszúrtunk, de azt is, ahogy ezeket korrigáltuk. Természetesen a folyamaton kívül megmutatjuk azt is, hogy hogyan működik a VALÉR blended megoldás kiscsoportokban és sok résztvevős workshopokon is.

Várunk a következő rendezvényünkön!

 A részvétel díjtalan, a büféreggelire a vendégünk vagy. Jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében, korlátozott számban tudunk elfogadni.

Rendezvényünkön a részvétel díjtalan, a büféreggelire a vendégünk vagy. Jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében, korlátozott számban tudunk elfogadni (cégenként legfeljebb 2 fő).

Sikeres regisztrációdról e-mailben értesítünk.

Korábbi rendezvényeink:

2019.11.12.
Az elbűvölő értékesítő, avagy hogyan lesz a karizmából versenyelőny

2019.03.27
Hollywood reszkess, itt az Actionlab…

2018.11.14
Hollywood reszkess, jön az Actionlab…

2018.10.10
Az Actionlab bevallja…

2018.05.24
Budapesttől Szingapúrig
15 értékesítési és üzletfejlesztési tipp és trükk

2018.03.22
Művészet és tudomány az értékesítésben

2018.02.01
Vezető a dzsungelben
gamifikált vezetőfejlesztés

Képek a korábbi rendezvényeinkről: