Aktuális rendezvényünk: Az elbűvölő értékesítő, avagy hogyan lesz a karizmából versenyelőny – WORKSHOP

 

Helyszín:
Empahty Cafe &Bistro

Cím:
V. ker. Budapest, Arany János u. 31.

Időpont:
2019. november 12. /kedd/
9:00-11:00

Mennyit adnál azért, ha hallhatnád, mit mond egy találkozó után az ügyfeled a vezetőjének arról, hogy mit gondol rólad, a cégedről és az ajánlatodról? Az pedig végképp álomszerű lenne, ha még te is határozhatnád meg, hogy mik legyenek azok a jelzők.

A Vonzalom Alapú Értékesítés (VALÉR) program workshopunkon megmutatjuk azt, hogyan irányíthatod a “hátad mögött” zajló beszélgetéseket. Ez azért nem tűnik könnyű feladatnak. Ahhoz, hogy valós viselkedésváltozást érjünk el, a hagyományos tréning kevés. Mi mást tehettünk volna, mint forgattunk egy interaktív sorozatot és fejlesztettünk egy olyan blended (részben digitális, részben off-line) utazást, ami teljesen új módszertanba helyezi azt, amit eddig képzésnek neveztünk. A két órás workshopon egy olyan kalandban lesz részed, ami során megtapasztalhatod, hogy lehet a személyiséget versenyelőnnyé fejleszteni digitális és hagyományos módszertanokat ötvözve. Ráadásul még egy kézműves sörfőzdét is meg kell mentenünk.

Rendezvényünkön a részvétel díjtalan, a büféreggelire a vendégünk vagy. Jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében, korlátozott számban tudunk elfogadni (cégenként legfeljebb 2 fő).

Sikeres regisztrációdról e-mailben értesítünk.

A Vonzalom ALapú Értékesítés programunk színes-szagos információs videóját itt meg tudod tekinteni:

Ha kíváncsi vagy a VALÉR programunk hosszabb információs videójára, illetve arra, hogy mit mondtak a résztvevők itt meg tudod tekinteni: www.actionlab.hu/valer

Korábbi rendezvényeink:

2019.03.27
Hollywood reszkess, itt az Actionlab…

2018.11.14
Hollywood reszkess, jön az Actionlab…

2018.10.10
Az Actionlab bevallja…

2018.05.24
Budapesttől Szingapúrig
15 értékesítési és üzletfejlesztési tipp és trükk

2018.03.22
Művészet és tudomány az értékesítésben

2018.02.01
Vezető a dzsungelben
gamifikált vezetőfejlesztés

Képek a korábbi VALÉR workshopunkról: