Aktuális rendezvényünk: Üzleti reggeli

Téma: A digitális tanulásban rejlő lehetőségek és buktatók 

 

Helyszín:
Empahty Cafe &Bistro

Cím:
V. ker. Budapest, Arany János u. 31.

Időpont:
2020. február 11. /kedd/
9:00-11:00

Egy idilli hétfő reggel van, az irodába belépve már érezted, hogy ez egy klassz nap lesz. Míg a reggeli csöndben kortyolgatod a kedvenc bögrédből a kávédat, felugrik a képernyő sarkában egy értesítés: új e-mail érkezett.
A tárgy alapján egy újabb e-learning kurzusnak lettél a tagja. Izgatottan nyitod meg a levelet. És alig várod, hogy belekezdj. Hiszen a múltkori is olyan szuper élmény volt…

Fikció?
Az idilli hétfő reggel, a csendben elfogyasztott kávé lehet, hogy az.
Az izgalmas és szórakoztató e-learningen keresztüli, valós viselkedésváltozást eredményező tanulás azonban szerintünk lehet valóság. Több mint egy éven keresztül gondolkodtunk, ötleteltünk, fejlesztettünk, és a tapasztalatokat becsatornáztuk egy harmadik évezredbeli módszerbe. Ez lett a VALÉR, a Vonzalom ALapú Értékesítés már bizonyított programunk blended változata.
Büszkén elmondhatjuk, ügyfeleink megerősítettek benne, hogy sikerült megújítani az e-learninget. Egy interaktív, digitális, sorozat élményszerű, izgalmas programmal teljesen újradefiniáltuk a sales képzést.
Azonban nem álltunk meg az értékesítésnél. Vállalati kultúraváltást és onboarding folyamatot támogató blended programokba is belevágtunk ügyfeleink megbízásából. A következő üzleti reggeliken többek között megosztjuk veletek azt, hogy hogyan sikerült elérnünk, hogy a digitális tananyagunkat egyetlen e-mail hatására 1 000 felhasználó egyből végigcsinálja. Megmutatjuk, hogy szerintünk milyen irányok és lehetőségek vannak a digitális tanulásban,hogyan lehet akár szervezet és kultúrafejlesztésre is használni, úgy hogy a résztvevők még jól is szórakoznak közben.
Gyere el!

Rendezvényünkön a részvétel díjtalan, a büféreggelire a vendégünk vagy. Jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében, korlátozott számban tudunk elfogadni (cégenként legfeljebb 2 fő).

Sikeres regisztrációdról e-mailben értesítünk.

Korábbi rendezvényeink:

2019.11.12.
Az elbűvölő értékesítő, avagy hogyan lesz a karizmából versenyelőny

2019.03.27
Hollywood reszkess, itt az Actionlab…

2018.11.14
Hollywood reszkess, jön az Actionlab…

2018.10.10
Az Actionlab bevallja…

2018.05.24
Budapesttől Szingapúrig
15 értékesítési és üzletfejlesztési tipp és trükk

2018.03.22
Művészet és tudomány az értékesítésben

2018.02.01
Vezető a dzsungelben
gamifikált vezetőfejlesztés

Képek a korábbi rendezvényeinkről: