Skip to main content
Alapító

Vitézy Péter

#alapító #tartalomfejlesztési vezető #tréner

Közgazdász végzettségű, MBA képesítéssel rendelkező szakember jelenleg az ActionLab Kft. társtulajdonosa és tanácsadója. 15 évet dolgozott nemzetközi nagyvállalatoknál. Ötletgazdája, fejlesztője és vezető trénere a “Döntéskontroll – a póker az üzleti életben”, a Business Lies – Üzleti megtévesztések, valamint a Vonzalom alapú értékesítés tréningeknek.
Blended tartalomfejlesztési vezető

Láng Róbert

#blended tartalomfejlesztési vezető

Tanácsadó

John Gerencsér

#tanácsadó #értékesítő

Alapító

Kardos Marcell

#alapító #sales vezető #tréner

Közgazdász, IT cégek értékesítési vezetője, majd 2008-2010-ig a Microsoft hosting üzletágának vezetője. 2010 óta az ActionLab társtulajdonosa és tanácsadója, 2012-ben az Actionlab szingapúri irodáját indította el. Ötletgazdája, fejlesztője és vezető trénere a Döntéskontroll – a póker az üzleti életben, a Business Lies – Üzleti megtévesztések, valamint a Vonzalom alapú értékesítés tréningeknek.
Forgatókönyvíró

Kathy Zsolt

#forgatókönyvíró #tréner

Tanácsadó

Déri Gabriella

#tanácsadó

Operatív koordinátor

Rákos Dániel Oszkár

#operatív koordinátor

Vezető tréner

Szvoboda Gábor

#vezető tréner

Amerikanisztika szakon végeztem az ELTÉn, viselkedés-elemzőként Szegeden, kognitív pszichológusnak tanultam a BME-n. Dolgoztam fordítóként, tolmácsként, szerkesztettem szótárat, voltam önkéntes a Szegedi Neurológiai Klinikán, kutattam az emberi nyelv rejtelmeit a kognitív pszichológia módszereivel.

Fejlődés. Változás. Ha lassan is, de biztosan. Ez visz előrébb. Ezt szeretném átadni másoknak is. Trénerként.

Tréner

Molnár-Simon Tímea

#tréner #értékesítő

Értékesítőként kezdtem a bankszférában, majd több, mint 10 évig az értékesítést támogattam: fejlesztettem folyamatokat és termékeket, kerestem a USP-ket, gyártottam a haszonérveket, oktattam termékismereteket. Közben elértünk a hasonló termékek korához. A célom azonban ugyanaz maradt: átadni azt az eszközrendszert, amivel ki tudnak tűnni az értékesítők a tömegből, és a számok helyett/mellett a szívekben is megnyerhetik az ügyfeleknél a csatát.
Tréner

Szűcs Miklós

#tréner #partner

Közel 20 éves pénzintézeti tapasztalattal rendelkezem, a retail üzletágban bejártam a ranglétrát, vállalati hitelezőtől a régió igazgatói, illetve hálózati igazgató pozícióig. Magyarországon, Romániában, valamint Bulgáriában vezettem hatékonyság növelő programokat, ahol az egy főre eső értékesítést sikerült jelentősen növelni. 2015-ben csatlakoztam az Actionlabhez, trénerkent, majd később partnerré váltam.